Українська правда

"Галичина", "Дніпро-АЗОТ" і "Хімік" провели спаринги

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2013, 17:02

Більшість клубів Суперліги активно готується до нового сезону, зокрема, бере участь у товариських матчах.

Так, львівська "Політехніка-Галичина", яка перебуває на зборах у Сербії провела два спаринги. В першому з них підопічні Желька Лукаїча в овертаймі вирвали перемогу в німецького "Ольденбургу" з рахунком 91-90, у другому – поступилися румунському "Асесофту" (72-79), пише сайт Суперліги.

Продовжує підготовку до сезону і южненський "Хімік". Після перемоги над російським "Красним Октябрьом" команда Карліса Муйжнієкса мінімально поступилася литовському гранду "Летувос Рітас" із рахунком 78:79.

Як і в попередньому матчі, найрезультативнішим у складі южненців став Ромео Тревіс, на рахунку якого 26 очок. Джамал Шулер відзначився 16 очками, Пол Ділейні – 11 очками, Станіслав Завадський – 8 очками.

Своєю чергою, дніпродзержинський "Дніпро-АЗОТ" двічі зіграв із вищоліговим "Кременем". У першому матчі, що завершився з рахунком 87:60 на користь "стрижів", Геннадій Дзюба здобув 19 очок, Дональд Сімс – 16 очок, Гедимінас Мацейна – 14 очок, Ігор Крівцов – 13 очок.

У другому матчі, в якому впевнену перемогу (94:66) знову святкував "АЗОТ", найрезультативнішим став Ігор Крівцов, котрий здобув 20 очок. На рахунку Дональда Сімса 18 очок, Гедимінаса Мацейни, Сергія Коваля та Ярослава Зубрицького – по 12 очок, Сема Малдроу – 10 очок.