Українська правда

Фрателло: "Ми ще не пройшли у наступний раунд"

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2013, 15:21

На Україну чекають ще важкі поєдинки у першому раунді Євробаскету-2013, тому зарано думати, що команда вийшла у наступний етап.

Про це напередодні поєдинку з Францією головний тренер збірної України Майк Фрателло, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"Ми знаємо, що попереду дуже важкий поєдинок, ми з повагою ставимося до суперника. У своїй першій грі вони поступилися збірній Німеччини, тоді їхній суперник рухався добре, німці просто чудово розпоряджалися м’ячем, влучили багато важких триочкових", - сказав він.

"За рахунок цього французи поступилися на останніх секундах, але вони відразу повернулися до тями, і два наступних поєдинки виграли дуже легко, очок по 20 кожен. Тож ми розуміємо, що в захисті слід буде зіграти так добре, як ми ще не грали", - додав тренер.

За словами Фрателло, у нападі Україні варто буде правильно розподіляти володіння м’ячем, зробити якомога менше втрат і доводити до відкритого гравця, щоб зробити більше кидків.

"Поки що ми нічого не зробили, ми ще не пройшли у наступний раунд, щоб продовжити турнір, нам ще потрібно перемагати, поки що ми не маємо жодних гарантій, і слід готуватися до кожної гри", - підсумував він.