Українська правда

Таке враження, що ми не були готові до такого перебігу подій, - Фрателло

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2014, 23:42

Нова Зеландія грала відмінно і заслужила перемогу над збірною України на Чемпіонаті світу-2014 з баскетболу.

Про це розповів головний тренер "синьо-жовтих" Майк Фрателло, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"У першу чергу, я хотів би привітати збірну Нової Зеландії та їхнього тренера. Вони сьогодні дуже добре ввійшли у гру, вони боролися, вони грали відмінно і заслужили цю перемогу", - сказав він.

"Мене непокоїть те, що ми легко дозволили їм вийти вперед, мені важко пояснити, що сталося у цьому матчі. Всі ці втрати м’яча, нереалізовані проходи, таке враження, що ми не були готові до такого перебігу подій. У нас не було агресії, саме агресивності нам бракувало, коли ми програвали підбирання", - додав наставник.

За словами Фрателло, команда погано підбирала, пробивала лише 9 штрафних кидків, це говорить про те, що була не достатньо наполеглива.

"Коли гра не йде, тренери шукають варіанти п’ятірки на майданчику, аби знайти оптимальний склад для того, щоб повернути її у сприятливий бік. Ми пробували різноманітні варіанти на позиціях четвертого і п’ятого номерів", - зауважив він.

"На початку другої половини нам вдалося на деякий час знайти рецепт, але нам незабаром знову забракло напору. Ми робили непотрібні кидки, хибили", - підсумував тренер.