Головне

Хімік - триразовий чемпіон України з баскетболу. ФОТО + ВІДЕО

30.04.2016 18:37 832 0
Хімік - триразовий чемпіон України з баскетболу. ФОТО + ВІДЕО

Усі світлина fbu.ua

иївське Динамо програло южненському Хіміку у четвертому матчі фінальної серії чемпіонату України-2015/16 з баскетболу - 76:78.

Команди з перших секунд взялися виконувати свої завдання. Очікувати чогось кардинально нового за обставин серії плей-офф було марно, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Першим вразити кільце суперника спробував "динамівець" Липовий з дальньої відстані - невлучно. Згодом поцілив триочковий Шоу, якому асистував Фрейзер. Лише після цього Липовий реалізував свою триочкову спробу. Перестрілка останнього з Фрейзером і стала лейтмотивом першої половини гри.

Приблизний паритет між ними відповідав і хиткому паритету у загальному рахунку. На велику перерву команди пішли за незначної переваги южненців у два очки.

Після відновлення гри її хід не зазнав суттєвих змін. Запекла боротьба за незначних коливань рахунку. Правда, дещо важче було все ж господарям - саме їм доводилося постійно наздоганяти южненців.

За дві хвилини до кінця основного ігрового часу Динамо відставало на п’ять очок. Шанси господарям зберігав невгамовний Липовий - пройшов черговий триочковий, за ним два з двох штрафних.

Однак знову надійшла відповідь від Фрейзера. Цього разу його ефектна передача дозволила Попову відновити різницю.

Та все ж кияни за хвилину до кінця зуміли скоротити відставання до мінімальних двох очок. Така ж різниця залишалася за 7 секунд за володіння киян. Однак вирішальний дальній кидок Анісімова на останній секунді виявився невлучним. М’яч перекотився по дужці й вилетів з кільця.

Таким чином, Хімік захистив титул.

Чемпіонат України-2015/16 з баскетболу

Чоловіки

Фінальна серія

Четвертий матч

30 квітня

Динамо (Київ) - Хімік (Южне) 76:78 (17:16, 19:22, 18:22, 22:18)

Динамо: Анісімов (19), Липовий (18), Дроздов (9 + 10 підбирань, Фанденберк (9), Челован (8)

Хімік: Фрейзер (29), Конєв (13), Шоу (12), Петров (9)

Рахунок у серії - 1:3

Відео-огляд матчу

Відео нагородження

Коментарі ()