Головне

Баскетбольна збірна України обіграла на виїзді команду Німеччини

30.07.2016 23:41 922 0

Чоловіча збірна України з баскетболу виграла свій перший контрольний поєдинок у межах підготовки до кваліфікації Євробаскета-2017, перегравши на виїзді команду Нiмеччини.

На поєдинок проти п'ятикратних учасників Олімпійських ігор Євген Мурзін випустив у стартовій п'ятірці Дениса Лукашова, Руслана Отверченка, Володимира Конєва, В'ячеслава Боброва й Артема Пустового.

Проте початок матчу українська команда програла, дозволивши господарям зробити переконливий стартовий ривок 12:0, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Енергія гравців, які увійшли в гру з лави, допомогла збірній України нівелювати відставання, а під кінець першого періоду залишилося лише 2 очки від переваги Бундестіму.

Вже на початку другого періоду Липовий, реалізувавши три штрафних, вперше вивів українську збірну вперед. За підсумками перших 20-ти хвилин на табло горіли однакові цифри - 41:41.

На заключну перерву команда України пішла, маючи максимальний у цьому матчі 6-очковий гандикап.

На старті заключної десятихвилинки господарі помітно додали агресії в атаці. В останні хвилині поєдинку повернути втрачену перевагу збірна Німеччини не зуміла - команда Євгена Мурзіна обіграла дворазових призерів чемпіонатів Європи.

Контрольний матч з баскетболу

30 липня

Німеччина - Україна 77:83 (20:18, 21:23, 10:16, 26:26)

Світлина fbu.ua
Коментарі ()