Головне

Жіноча збірна України - у чвертьфіналі чемпіонату світу з баскетболу 3х3

14.10.2016 17:10 1430 0

Жіноча збірна України перемогла команду Індонезії у заключному поєдинку групового етапу чемпіонату світу з баскетболу 3х3.

Суперниці першою атакою відкрили рахунок у матчі. Українки вперто пробували відповісти дальніми кидками, які ніяк не проходили. Натомість Індонезія влучанням з-за дуги збільшила перевагу до трьох, інформує сайт Федерації баскетболу України.

Нарешті Горобець таки закинула двоочковий, скоротивши до мінімуму відставання. Та суперниці продовжували домінувати на майданчику. Ще одне влучання з-за дуги знову збільшило відрив - 4:7.

Суперниці продовжували холоднокровно влучно завершувати свої атаки, а Зарицька не влучила зі штрафного і з-за дуги. До половини ігрового часу Україна все ще програвала - 9:12.

За три хвилини Зарицька дальнім кидком зрівняла рахунок - 13:13. Ще один двоочковий вивів українок вперед. Маючи згодом перевагу в одне очко, українки безуспішно намагалися закинути з дальної відстані. Та збільшити рахунок вдалося під щитом. Лише після цього дальнє влучання зробило нашу перевагу комфортнішою - 19:14.

За три секунди Зарицька закинула зі штрафного вирішальний м'яч - 21:14.

У наступних зустрічах Нідерланди вирвали перемогу у Польщі (14:13) і забезпечили собі перше місце. А українки сподівалися, що Нова Зеландія виграє в Індонезії не з розгромним рахунком.

І так воно і сталося - на користь новозеландок, і Україна пробилася до чвертьфіналу, де зіграє з командою Франції.

Початок матчу Франція - Україна 15 жовтня об 11:20.

Світлина взята з сайту ФБУ
Коментарі ()