Головне

Лень: Хочу зіграти за збірну України на Євробаскеті-2017

03.02.2017 18:02 1364 0
Лень: Хочу зіграти за збірну України на Євробаскеті-2017

Український центровий клубу НБА Фінікс Олексій Лень бажає допомогти збірній України на чемпіонаті Європи-2017.

Про це наш баскетболіст повідомив у коментарі прес-службі ФІБА, передає офіційний сайт ФБУ.

"Сподіваюся, влітку все буде добре, і я зможу повернутися у свою країну. Хочу зіграти за свою збірну. У мене вже була розмова з представниками Федерації, але ще не спілкувався з тренерами команди", - сказав він.

Нагадаємо, у групі B чемпіонату Європи в Ізраїлі збірна України зіграє проти господарів, Литви, Грузії, Італії та Німеччини.

Центровий вважає, що суперники цілком до снаги українській команді.

"Хороше жеребкування. Вважаю, ми можемо перемагати Ізраїль і Грузію. Також боротися за перемогу проти Італії та Німеччини, які зараз переживають оновлення", - заяважив Лень.

"У нас хороші перспективи. Якщо у команду приїдь всі, як наприклад, Пух Джетер, у нас буде сильний склад. Головна мета на початку - вихід з групи. Далі може статися будь-що. Але ми налаштовуватимемося битися за перемогу у кожному матчі", - вважає гравець.

За океаном центровий підтримує зв’язок з українським захисником Святославом Михайлюком, який виступає за Канзас Джейгокс в NCAA.

"Радий за гідні виступи Святослава в NCAA. Він добре розвивається, зараз вже у стартовій п’ятірці команди. Святослав, Боломбой і я можем стати потужним молодим ядром команди. Якщо зберемося разом, то зможемо чимало зробити", - зазначив українець. 

Олексій Лень
Коментарі ()