Головне

Бринзак уже спростовує інформацію про припинення фінансування біатлону

21.03.2014 09:54 522 0

Український біатлон фінансується, просто є деякі проблеми.

Про це заяаив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, який спростував інформацію про те, що фінансування біатлону в нашій країні нібито повністю припинено.

"Мій коментар пройшов з явним спотворенням сказаного. Так, дійсно є деякі проблеми, але ми ні в якому разі не панікуємо і спокійно робимо свою справу. Ми беремо участь у заключних етапах Кубка світу", - заявив він.

"В Поклюці нас підстрахував НОК України, який виділив 160 тисяч гривень - ці гроші ми повернемо після повернення з Норвегії. А етапи в Контіолахті і Холменколлені були в штатному режимі профінансовані Міністерством у справах молоді та спорту", - запевнив Бринзак.

Однак, президент ФБУ зазначив, що преміальні за виступи на Іграх в Сочі дійно не виплачені.

"Що стосується преміальних, то наразі вони дійсно не виплачені, але зараз ми ще продовжуємо змагатися, і гостре питання про негайну виплату призових не варто ставити", - цитує Бринзака сайт ФБУ.

Пояснив президент ФБУ і не дуже успішні виступи нашої збірної на останніх етапах Кубка Світу.

"Перша - звичайно, моральна. Ті ж дівчата в Сочі максимально налаштовувалися на естафету, і дійсно дуже сильно виплеснулися емоційно в переможній гонці.

Друге - після повернення додому ми потрапили в безснігову зиму, а ті ж дівчата ще й перехворіли після Олімпіади, тому нормально тренуватися в цей час команда не могла.

Третє - на жаль, ми зіткнулися з проблемою, що у сервісменів не завжди виходить у теплу погоду ідеально підготувати лижі", - підкреслив Бринзак.

Коментарі ()