Головне

У міжсезонні Підгрушна отримала травму, але зуміла швидко відновитися

05.09.2015 14:22 146 0

Капітан збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла про травму, яку вона отримала під час підготовки до майбутнього сезону.

У Німеччині олімпійська чемпіонка порвала зв'язку, однак, незважаючи на не втішні прогнози, зуміла відновитися за півтора місяця та навіть виступити на літньому чемпіонаті світу.

"Про травму, у той момент, коли вона трапилася, ми промовчали, і нікому про це не повідомили, бо легше видужувати, коли мало людей про це знає. Сталося це у Німеччині - я підвернула ногу та повністю порвала зв'язку", - сказала вона.

"У Німеччині ми почали обстеження, потім продовжили його у Києві. Думки розходилися: мені говорили, що потрібно від 4 до 8 тижнів реабілітації. І те, що буквально через півтора місяці я виступила на чемпіонаті світу - це для лікарів велике досягнення", - додала Підгрушна.

За її словами, тренери вирішили, що старт тільки піде на користь і в психологічному плані, і можна буде перевірити, у якому стані знаходиться організм.

"Нога у мене і не боліла. Ми заблокували запальний процес і тим самим, мабуть, скоротили термін реабілітації на 2-3 тижні. У мене не було ні пухлини, ні болю, ні синця. Кілька лікарів сказали, що операції не потрібно - тільки спокій", - цитує її xsport.ua.

Коментарі ()