Головне

Бринзак: "Валя Семеренко тренується індивідуально, з Вітою все вирішиться на днях"

08.10.2015 12:42 243 0

Валентина Семеренко тренується індивідуально, а з її сестрою Вітою все вирішиться на днях.

Про це повідомв президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, який у коментарі Tribuna.com розповів про стан справ у жіночої національної збірної.

"Команди почали сьогодні збір в Рамзау, Австрія. На збір виїхали всі спортсмени, крім Валі Семеренко. Вона почала тренування сьогодні зі своїм особистим тренером Григорій Шамраєм в Вуокаті, Фінляндія. Валя у нас вже професіонал і знає, що робити. Я думаю, у неї буде все гаразд, якщо тільки вона не втратить мотивацію, тоді ніхто нічого не зробить, все в її руках", - зазначив він.

"Всі здорові, тільки Олена Підгрушна останній тиждень була з температурою, тому вона почне за індивідуальним планом під наглядом лікаря. Турецький збір пройшов нормально, вся програма була виконана, знову ж, були деякі проблеми у Юлі Джими, вона за індивідуальною програмою вела підготовку. Що стосується Варвинець, то ми знаємо її можливості і потенціал, і дали можливість пройти підготовку з особистим тренером. Побачимо, як вони впораються в цьому сезоні", - повідомив Бринзак.

За словами тренера, Яна Бондар тренується з хорошою мотивацією.

"Яна Бондар тренується з хорошою мотивацією, і на тренуваннях у неї вже показники у стрільбі покращилися, тільки потрібно ще закріпити це на змаганнях. На контрольних тренуваннях вже стріляли два нулі в спринті", - сказав він.

"Віта поки не тренується, тільки робить легкі пробіжки і підтримує фізичний стан. Все вирішиться на днях, якщо лікарі дадуть їй добро на тренування, вона почне підготовку з командою конкретно тільки до виступу в березні, якщо все буде в порядку", - підкреслив Бринзак.

Коментарі ()