Головне

Збірна України почала підготовку до нового сезону без сестер Семеренко

31.05.2016 18:53 2335 0

Збірна України з біатлону розпочала підготовчі збори перед сезоном-2016/17.

На момент написання спортсмени перебували у Хорватії. Дівчата будуть там працювати до 31 травня, чоловіки - до 3 червня, інформує офіційний сайт Федерації біатлону України.

Новий старший тренер чоловічої команди Юрай Санітра вже встиг провести перший ознайомлювальний збір у Чернігові, у якому брали участь молоді спортсмени з найближчого резерву основної збірної.

Жіноча та чоловіча команди у передсезонний період умовно розбиті на основну (6 осіб) і молодіжну (4 людини) групи.

Ірина Варвинець і Христина Дмитренко були зайняті складанням іспитів за місцем навчання, тому приєднаються до команди вже на другому зборі, як і Валя Семеренко, яка лише недавно закінчила оздоровчий курс.

У чоловіків в якості експерименту Сергій Семенов, Дмитро Підручний і Руслан Ткаленко перший збір проведуть у Казахстані, після чого приєднаються до решти спортсменів.

Замість Артема Тищенка, який до повноцінної роботи зможе приступити приблизно через місяць, з основою тренується Андрій Доценко.

Повний склад команди, яка почала підготовку до нового сезону, виглядає так:

жінки: Олена Підгрушна, Юлія Джима, Ірина Варвинець, Валя Семеренко, Надія Бєлкіна, Яна Бондар, Юлія Журавок, Анастасія Меркушина, Анна Кривонос, Христина Дмитренко

Тренери - Урош Велепец, Григорій Шамрай, Олександр Біланенко, Олег Меркушин.

Чоловіки: Сергій Семенов, Дмитро Підручний, Олександр Жирний, Артем Прима, Віталій Кільчицький, Володимир Семаков, Руслан Ткаленко, Антон Дудченко, Віталій Труш, Андрій Доценко.

Тренери - Юрай Санітра, Микола Зоц, Олександр Семенов, Ігор Якименко.

Коментарі ()