Головне

Тренер чоловічої збірної України: Шосте місце при такій конкуренції - непоганий результат

18.02.2017 20:21 929 0

У чоловічої збірної України був трохи не той стан для того, щоб боротися за подіум в естафеті на ЧС-2017.

Про це заявив тренер збірної Юрай Санітра, який в інтерв'ю офіційному сайту Федерації біатлону України прокоментував шосте місце в естафеті на чемпіонаті світу в Гохфільцені.

"Перша половина гонки була дуже хороша. У Прими було чотири тижні без стартів, але він показав дуже хороший результат. Ходом був не гірше суперників. Думаю, що він зробив свою роботу на сто відсотків. Семенов добре стріляв, і ходом теж все було добре. Після двох етапів позиція була хороша", - зазначив він.

"Якби Сємаков відпрацював без запасних, був би контакт з лідерами. Підручний хотів ризикнути, але не вийшло так, як було на останніх естафетах. Це були його промахи - на 12 і на 6. Стоячи теж хотів швидко відстріляти. Трохи нервував, намагаючись виграти у італійця", - пояснив Санітра.

На думку тренера, шоста позиція при такій конкуренції непоганий результат.

"Шоста позиція - непогана в цій конкуренції. Я трохи боявся цього старту, тому що не знав, в якому стані Прима знаходиться. І взагалі, було багато негативних факторів перед цією естафетою - проблеми Прими, проблеми з Кільчицьким перед чемпіонатом. Словом, у нас був трохи не той стан для того, щоб боротися за подіум", - підкреслив Санітра.

Коментарі ()