Головне

Коукалова відмовилася потиснути руку президенту IBU. ФОТО

18.03.2017 12:51 3449 0

Чеська біатлоністка Габріела Коукалова відмовилася потиснути руку президенту IBU Андерсу Бессебергу під час квіткової церемонії після спринту на етапі Кубка світу в Голменколлені.

За словами біатлоністки, вона зробила це навмисно, тому що Бессеберг, на її думку, проводить недостатньо жорстку політику щодо допінгу.

Раніше Коукалова неодноразово висловлювалася за посилення покарань за допінг і заявила, що після останніх скандалів не вірить вже нікому зі збірної Росії.
 
"Бессеберг вже давно не знає, що йому робити. Якби він розумів, що робити, то вже б пішов. Він не цікавиться ні правами спортсменів, ні умовами їхнього виступу, а думає тільки про себе", - ,цитує СЭ в Украине з посиланням на isport.cz Коукалову.
 
"Як він відреагував? Він подивився в мої очі, намагаючись зрозуміти,  чи не жартую я. Я була серйозною, потім посміхнулася і сказала, що, на жаль, не можу потиснути руку", - підкреслила вона.

Пізінше екс-тренер збірної Росії Вольфганг Піхлер закликав не допустити Росію до Олімпіади-2018, якщо системність допінгу в країні буде доведено.

Світлина 1gr.cz
Коментарі ()