Українська правда

Шамрай: Зі стрільбою впоралися на "четвірку"

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2009, 18:45

Українські біатлоністки на четвірку впоралися зі стрільбою під час індивідуальної гонки у жінок на 15 км в Остерсунді.

Про це заявив старший тренер жіночої збірної України Григорій Шамрай, слова якого наводить газета "Спорт-экспресс в Украине".

"Звичайно, старт вийшов вдалий. Чи чекали ми таких результатів у перший же день? Підготовка до сезону пройшла нормально, грубих помилок допущено не було", - сказав наставник "синьо-жовтих".

"Я знав, що при хороших показниках на рубежах дівчата вже в індивідуальній гонці зможуть поборотися якщо не за медалі, то за першу десятку. Зі стрільбою вони впоралися не на відмінно, але на тверду четвірку точно", - переконаний Шамрай.

Тренер збірної також прокоментував третє місце білоруски Дарії Домрачевої.

"Домрачева вистрілила не у свою мішень. Спочатку до її результату додали дві хвилини за нібито не зроблений постріл. Але потім судді розібралися в ситуації і на засіданні журі скасували попереднє рішення. Обмежилися звичайним штрафом, який дають за промах. І білоруска пересунулася на третє місце", - сказав він.

За словами Григорія Шамрая, наші спортсменки задоволені результатом. "Вони просто сяють. Звичайно, їм хочеться бути серед призерів. Але, в принципі, ні ми, ні вони не розраховували здійснити це в першій же гонці сезону. Думаю, результатом спортсменки задоволені, як і тренери".