Українська правда

На Тернопільщині реконструюють біатлонну базу

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2010, 10:47

Спортивну базу з біатлону Тернопільського обласного ФСТ "Колос", що у селі Підгороднє Тернопільської області, обіцяють реконструювати до кінця першої половини 2011 року.

Про це під час наради з питань розвитку та підтримки біатлону заявив голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк, пише ZAXID.NET з посиланням на прес-службу Тернопільської ОДА.

"Впродовж 2010 року та першої половини 2011 року ми плануємо завершити реконструкцію повністю. Тоді запросимо представників уряду, Національного Олімпійського Комітету України та продемонструємо роботу органів влади Тернопільщини, спрямовану на створення умов для підготовки спортсменів.

Тоді ми матимемо моральне право просити КМУ та НОК, щоб сюди "прийшли" державні кошти для того, аби ми могли представити цю базу, а також базу в Кременці й інші об'єкти, як такі, що можуть бути задіяні для підготовки спортсменів чи участі в зимовій Олімпіаді 2022 року", - розповів керівник області.

Кажучи про конкретні обсяги робіт, Михайло Цимбалюк зазначив, що потрібно створити на базі умови для підготовки та перебування спортсменів, їх харчування, відпочинку.

"Слід створити нормальні умови й для роботи спортивних лікарів, тренерів. Наступний етап - це стрільбище. Воно повинне відповідати вимогам міжнародних стандартів. Тому або робитимемо реконструкцію діючого, або ж споруджуватимемо нове. Також вирішимо проблему з побудовою сучасного тиру. Наступним етапом стане реконструкція лижеролерної траси", - окреслив перспективи голова ТОДА.