Українська правда

Карленко: Не вийшло у Дериземлі, вийшло у Седнєва

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2010, 09:46

Срібло Сергія Седнєва у спринті на етапі Кубка світу з біатлону у Хохфільцені - це цілком зрозумілий факт.

Про це розповів головний тренер збірної України Василь Карленко.

"Хочу сказати, що кожному фрукту, свій час. Наші вболівальники очікували результатів, високих результатів, вони зараз й приходять. Були у нас перемоги на етапах кубку світу. Не можна сказати, що їх взагалі не було. Якось останнім часом так склалося: ось начебто біатлоніст і може, та якось не складається. Не виходить щось у спортсменів. Я пояснюю це так, що зараз наші спортсмени вже дозріли до того рівня, коли кожен може поразувати свої найкращі результати.

Наприклад, сьогоднішня гонка. Будь ласка, друге місце. Прекрасна стрільба, хід. Ми свою обіцянку здійснили. Але, нажаль не вдалася сьогодні робота у Андрія Дериземлі, я зараз не можу пояснити що це. У будь-якому випадку, у кожного спортсмена буває таке.

Не вийшло у Дериземлі, вийшло у Седнєва. Але подивіться сьогодні на Батюка, який сьогодні показав прекрасний результат. А він ще молодий і не має великого досвіду. Стільки й не змагався, як його старші товариші по команді. І Семенов Серьожа непогано пройшов гонку. І Роман Прима отримав впевненість в собі. У нього також багато років не виходило це. Все про що ми говорили сьогодні - втілюється. І це тому, що працює команда", - цитує тренера офіційний сайт Федерації біатлону.