Українська правда

Валя Семеренко: "Своїм результатом я задоволена"

Сергей Шемшученко — 14 січня 2011, 10:48

Українська біатлоністка Валя Семеренко задоволена своїм виступом в індивідуальній гонці на Кубку світу в Рупольдінгу, де вона фінішувала четвертою.

Про це вона заявила в інтерв'ю biathlon.com.ua.

"Гонка була дуже складною в плані погодних умов. Своїм результатом я дуже задоволена, хоча вже хочеться бути на сходинку вище, але, звичайно, прикро через останній промах", - сказала спортсменка.

"Було складно змусити себе бігти під такою зливою, тому що навіть під час літніх тренувань у нас не було такого дощу. Але тут не все так просто і всім довелося бігти", - продовжила Семеренко.

"Траса була дуже складна: місця з льодом, спуски дуже небезпечні. Я вважаю, що при такій погоді гонку можна було б і скасувати", - зазначила українка.

"Після Оберхофу я почуваюся вже краще. Собі просто сказала: це жахливий сон, який потрібно скоріше забути. Я хочу подякувати всім уболівальникам за їх підтримку. Для кожного спортсмена дуже важливо чути такі слова на свою адресу, особливо після невдалих стартів. Спасибі вам за те, що ви з нами і за те, що вірите в нас", - підсумувала біатлоністка.