Українська правда

Віта Семеренко: З колії, все те, що сталося, нас не виб'є

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 09:58

Історія з дискваліфікацією Оксани Хвостенко та позбавлення українських біатлоністок "срібла" першості світу - серйозний, але не смертельний удар для спортсменок.

Про це в Інтерв'ю офіційному сайту ФБУ заявила лідер українських біатлоністок Віта Семеренко.

"На жаль, цей чемпіонат у мене не дуже вдався, а особливо спринтерська гонка. Помилки, які допустила, будемо розбирати з тренерами, зараз складно сказати, чому сталося саме так, чому було стільки промахів. Але все це обов'язково проаналізуємо і будемо шукати шляхи вирішення", - запевнила вона.

"Багато, звичайно, було вже сказано з приводу дискваліфікації. Але найголовніше, що ми з дівчатами "забули" про цю прикрість і з упевненістю дивимося в майбутнє. З колії, все те, що сталося, нас не виб'є", - переконана вона.

"Навіть, скоріше навпаки, це мотивує нас на нові перемоги. Я впевнена, що ми зможемо показати гідні результати, і ще не раз наші вболівальники будуть радіти нашим перемогам і пишатися нами", - сподівається Віта.

За її словами, негатив завжди неприємно читати або чути, але спортсменка впевнена, що ті, хто щиро переживають і підтримують, знають, що свою роботу українки роблять чесно і цілком віддані своїй справі.

"Нам особисто не довелося повертати ці призові. Умова, яку нам було поставлено - витратити по тисячі євро на допомогу підростаючому поколінню біатлоністів - ми, звичайно ж, виконаємо. А що стосується всяких сторонніх думок, то я намагаюся гнати їх геть, бо вони в нашій справі тільки заважають", - резюмувала Семеренко.