Українська правда

Бринзак: Настрій бойовий, будемо тільки зліше

Сергей Шемшученко — 15 листопада 2011, 12:10

Збірні України з біатлону підходять до нового сезону в непоганій формі та серйозно налаштовані на результати, не гірші за минулорічні.

Про це російському виданню "Рабочая газета" заявив голова Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

"У збірній все ті ж, знайомі по минулому сезону особи. Ось тільки завершив свою професійну кар'єру В'ячеслав Деркач і дискваліфікована на рік Оксана Хвостенко. З екіпіровкою теж все в порядку: є лижі, зброя, отримуємо нову форму", - сказав він

"Сестри Тетяна та Надія Бєлкіна, Христина Степанова, Августа Куликова та Лілія Горпинич прийняли українське громадянство", - повідомив він про поповнення з Росії.

За словами Бринзака, вони протягом року не можуть представляти нашу країну на міжнародних змаганнях, відбуваючи спортивний карантин.

"Але це молоді спортсменки, які за умови активних тренувань мають шанс увійти до складу збірної на Олімпіаду в Сочі", - додав він.

"Який настрій після дискваліфікації Оксани Хвостенко та відібраного світового "золота" в естафеті? Бойовий. Тепер ми будемо тільки зліше і з більшою віддачею боротися за перемогу", - запевнив Бринзак.