Головне

"Давай, обстрілюй труп, як твій дім обстріляли": російський кіберспортсмен пробив чергове дно

26.04.2024 22:20 Коля Дендак 1262 0
"Давай, обстрілюй труп, як твій дім обстріляли": російський кіберспортсмен пробив чергове дно

Джерело - Чемпіон.

Російський кіберспортсмен Вадім "YumsaN " Торопинін вирішив понасміхатися над знищеним будинком українця Богдана "bodik" Настича.

Це сталося під час матчу на FACEIT у 16 раунді, коли Вадім не зміг перестріляти Богдана і отримав хедшот. Після цього українець ще кілька разів вистрілив у труп суперника, а той вирішив пробити дно і сказав це:

"Давай, обстрілюй труп, як твій дім обстріляли, до*****б. Потім викладеш плаксивий пост і будеш грати чітко".

Відео

Найцинічніше у цій фразі те, що будинок Настича дійсно був зруйнований російською артилерією на початку війни.

Тепер Вадіму загрожує бан за мову ворожнечі. Інший українець Ілля "Ganginho" Черниченко вже звернувся у твіттері до FACEIT і вимагає заблокувати Торопиніна.

На жаль, в Counter Strike 2 досі змагається багато команд з Росії. Зокрема, в топ-10 організацій світу входять одразу три представники цієї країни, а ще в одній — росіянин є ключовим гравцем.

Тим не менш, український кіберспорт продовжує розвиватися. Нещодавно NAVI перемогли у найпрестижнішому турнірі з CS 2 — PGL Major Copenhagen 2024, також жіночий склад "народжених перемагати" здобув перемогу в першому сезоні турніру EPL Female, а NAVI Junior виграли European Pro League Season 17 з Dota 2.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()