Головне

Одеса-мама та приїзд Чеферіна - на фарт збірній

13.11.2016 00:20 Адміністратор Чемпіона 3137 0

Національна збірна України з футболу здобула свою другу перемогу під керівництвом Андрія Шевченка у відборі на Чемпіонату світу 2018 року. В Одесі "синьо-жовті" мінімально переграли команду Фінляндії.

Уболівальники, точніше - фанати, продовжують притримуватися перемирення та єднання, що вилилося у чудову підтримку на стадіоні Чорноморець.

 

Глядачі заповнили трибуни на всі сто відсотків, забезпечивши збірній потрібну атмосферу. І таку атмосферу команда Андрія Шевченка почула лише вперше у цьому відборі. Адже до цього був поєдинок без глядачів у Києві проти Ісландії, виїзд у Конью та так звана домашня зустріч з Косовом у Кракові, де на трибуни допустили лише 1 тисячу осіб.

А от в Одесі вболівальники накричалися досхочу. Тут були і переклички "Слава Україні! Героям слава!", і пісеньки про одного добре відомого президента сусідньої держави, і "хвилі", і "Червона рута", й інші заряди, які супроводжують гру національної команди.

Окрім того, були банери за соборність України, зокрема "Одна єдина соборна Україна". Її вивісили там, де розташувалися найвідданіші фанати збірної.

Усе це не давало збірній України права на помилку. До того ж, на матч завітав новообраний президент УЄФА Александер Чеферін. Напередодні він інспектував, чи гідний Київ прийняти фінал Ліги Чемпіонів, а цього дня у компанії Андрія Павелка перебував у віп-ложі стадіону Чорноморець.

 

Ну, і десь же мала стати фартовою нова, більш коротша зачіска Андрія Ярмоленка. Не вийшло з Динамо, допоміг збірній :)

Отож, Одеса залишається бути фартовою для збірної України. Це вже четверта перемога "синьо-жовтих" у Південній Пальмірі, при одній нічиїй, і без поразок.А от щодо офіційних матчів, то Україна у цьому місті тільки виграє. До цього були звитяги над Литвою та Молдовою. Тепер тут залишиться ще і "скальп" Фінляндії.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()