Головне

Іллічівець - Гірник-Спорт. Історія договорняка

17.11.2016 19:24 Адміністратор Чемпіона 4772 0

В український футбол знову завітав скандал. Італієць Франческа Баранка назвав гру Першої Ліги Іліччівець - Гірник-спорт договірною. Навіть була назвав ціна питання - було поставлено 250 тисяч доларів.

Ставка була зроблена у перерві, коли команда з Горішніх Плавнів вигравала 1:0. Нагадаємо, що гра закінчилася з рахунком 3:1 на користь команди з Маріуполя.

Після анонсування договорняка відразу почали шукати винних. У Маріуполі зробили невинний вираз обличчя, мовляв, нічого не знаємо, але розбираємося.

Гірник-спорт пішов далі і за день відразу знайшов футболістів, які організували цей договірняк.

 

У Чемпіона є трохи інша версія подій.

Отже, за якийсь період часу представник команди Г (далі будемо називати їх так) звернувся до команди М з пропозицією про здачу гри. Мовляв, "команда М бореться за вихід до еліти, а нам не шкода, і ми готові програти, бо дуже потрібні гроші".

У команді Г за такий програш запросили 50 тисяч доларів. У команді М подумали і сказали, що дорого і готові на 10 тисяч. У команді Г поміркували і сказали: "малувато буде".

Після серії конференцій обидва клуби постановили, що свої гроші витрачати не варто, а можна ще й заробити. Надалі усім події відомі. Гірник-спорт буде перевіряти своїх гравців на детекторі брехні....

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()