Головне

Донька відомого російського тенісиста Кафельнікова оголилася для британського таблоїду

13.12.2016 18:33 Адміністратор Чемпіона 6955 0

18-річна дочка олімпійського чемпіона з тенісу Євгенія Кафельнікова захопилася модельним бізнесом.

Як повідомляють російські ЗМІ, буквально на днях Алєся Кафельнікова взяла участь у відвертій фотосесії для британського видання Exhibition Magazine, де продемонструвала своїм фанатам оголені груди.

 

Ця фотографія справила величезний інтерес у мережі. Молода дівчина не соромиться демонструвати свої груди, яку прикриває тільки прозорий плащ, накинутий на її плечі.

Фотосесія викликала великий інтерес інтернет-користувачів. Вони активно обговорюють її нові оголені фото.

"На що люди готові заради грошей", "Яка ганьба її батьку", "Якщо у дитини у голові вакуум, куди дивляться її батьки?", "Скоро в порно почне зніматися", "Шкода чисто по-людськи її батька", - так коментують користувачі фото юної росіянки.

Зауважимо, що час від часу Алєся викладає відверті світлина у свій Інстаграм. До вашої уваги кілька зних.

 
Євгеній та Алєся Кафельнікови

Нагадаємо, що Євгеній Кафельніков хотів виступити на олімпійському турнірі з гольфу на Іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро за збірну України.

Згодом колишній спорстмен агітував голосувати за українку Еліну Світоліну у номінації "Висхідна зірка WTA".

Але після початку війни на Донбасі, як розповів український екс-тенісист Андрій Медведєв, принципове ставлення до України у Кафельнікова стало більш виваженим.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()