Головне

Ми всі Зозуля, або чому купка недолугих нам права качає?

03.02.2017 13:23 Адміністратор Чемпіона 9049 0
Ми всі Зозуля, або чому купка недолугих нам права качає?

Якщо ще хтось не зустрівся з даною темою, то я вам поясню: у 2017 році громадянину України в Іспанії не дали працювати, посилаючись на його "нацизм"! І тут, на жаль, ми одним футболом не закінчимо, адже так само іноземні люди, які не сильно розуміють речі, можуть стереотип про українців для себе придумати, і від цього відштовхуватися і надалі...

Мова про Рому Зозулю!

Якщо хтось не зовсім знає про його громадянську позицію, то це все можна знайти на Вікіпедії. Її і зацитую:

"Під час паузи у спортивній кар'єрі Зозуля активно допомагає армії. Роман заснував благодійний фонд "Народна армія", регулярно здійснює допомогу бійцям на передовій і в тилу.

Наприкінці 2015 року він виставив на аукціон свою медаль фіналіста Ліги Європи 2014 року. Вона була продана за 210 тис. грн., гроші футболіст перерахував на потреби бійців у зоні АТО.

За свою активну діяльність в сфері волонтерської допомоги українській армії Роман Зозуля був нагороджений нагрудним знаком "За заслуги перед Збройними Силами України" від Начальника Генерального Штабу України", - так воно і написано.

І тут недолугі істоти (вибачте, по-іншому їй важко назвати) в Іспанії, як виявилося, просто не можуть відокремити "нацизм" від "патріотизму"! Чесно, не думалося, що ця тема підніметься у самій столиці такої держави!.. Добре, Басконія, Каталонія... але ж Мадрид! Як?..

Окрім того, наш земляк, який забивав самій Франції, ризикує пропустити наступні півроку. Бо, бачте, є такий нюанс у футболі, що більше трьох команд не можна змінювати впродовж сезону.

Хочеться сказати про повний респект команді Бетіс, куди Рома вимущений був повернутися! Ось як виглядає справжня команда! Вони всі разом зібралися та написали звернення, у якому повністю підтримали українця.

"Todos somos Zozulia" - "Ми всі Зозуля"

 

Але подібним чином, як і висловами українськиих очільників футболу, нічого не можна зробити. Потрібно шукати серйозних юристів, або ж справедливості від вищих інстанцій Іспанії та її футболу. Або ж відразу звертатися до УЄФА, ФІФА, Лозанни...

Якраз і перевіримо, чого вартує "життя" простого українського футболіста-працівника у Європі...

Є факт, що сторінку Зозулі у Фейсбуці закрили. Не біда, адже можна влаштувати акцію (як зараз модно - флешмоб) на підтримку в інтернеті - "Todos somos Zozulia", "Ми всі Зозуля"!

Від себе, що можу додати: перемогли "лівих" (читай комуністів або проросійських) тут, переможемо і там! Романе, з тобою вся Україна!

 

Читай також: Фанати, які називають Зозулю фашистом, були в масовці для антиукраїнських демаршів в Іспанії

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()