Українська правда

Володимир Кличко: Недооцінки Томпсона немає

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 12:25

Чемпіон світу у версіях IBF, WBO і IBO у суперважкій вазі Володимир Кличко протягом нетривалого спілкування з журналістами в Гамбурзі поділився своєю думкою про американця Тоні Томпсона, з яким він має зустрітися у цю суботу:

"Я не недооцінюю свого суперника. Він не програє протягом останніх восьми років і виглядає дуже впевненим у своїх силах. Томпсон популярний тут, в Гамбурзі. Торік він дуже яскраво переміг нокаутом Луана Краснічі. Тоні - шульга, і, можливо, він не завжди б'ється видовищно, але його стиль дуже ефективний, і я маю до нього пристосуватися".

Кличко-молодший також не обійшов увагою своїх потенційних суперників - британця Девіда Хея і росіянина Олександра Повєткіна.

"Ще три місяці тому я взагалі нічого не знав про цього боксера, - говорить Володимир про Хея. - Мені довелося тоді зустрітися з ним в Лондоні. Це була приємна зустріч, але у цього парубка все ж не все гаразд з головою".

До Повєткіна українець ставиться з повагою, але в той же час вважає, що він ще не набрався необхідного досвіду на професійному ринзі: "Олександр - Олімпійський чемпіон, але він поик що не не досить досвідчений як для професійного боксу. Хоча, звичайно, він дуже небезпечний суперник".

За матеріалами boxnews.com.ua