Українська правда

Віталій Кличко: Близько тисячі чоловік працює на бій Володимира

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 19:14

Віталій Кличко про організацію бою Володимира Кличка з Тоні Томпсоном:

Організація таких великих поєдинків - справа відповідальна. "К2 Promotion" на сьогоднішній день - одна з найсерйозніших промоутерських компаній. Ми складаємо конкуренцію й Клаусу-Петеру Колю, й Вілфріду Зауерланду, й "Golden Boy Promotion", яким володіє Оскар де ла Хойя. Команда у нас хороша, всі питання вирішує швидко й професійно. А проблем робочого характеру, як правило, вистачає. Наприклад, не зміг приїхати суперник В'ячеслава Устинова - він не зміг отримати німецьку візу. Довелося в терміновому порядку шукати іншого бійця.

Від "К2 Promotion" організацією бою займається 30 чоловік. Плюс працівники арени, телебачення RTL, яке транслюватиме поєдинок. Думаю, приблизно тисяча чоловік. Поступово приїжджають боксери, кожен привозить свого тренера, менеджера. Загалом, задіяно досить багато людей.

Про Томпсона:

Томпсон - дуже спокійний, без емоцій, впевнений у собі. Томпсон привіз команду з 15 чоловік. Ми поселили їх у президентські номери в готелі, дали декілька машин. Все це узгоджувалося в контракті. Нічого більше.

Про бюджет:

Суму називати не буду. Скажу тільки, що це восьмизначне число.

Про місто:

Якщо боксер реагує на зал, якщо йому важко проводити поєдинки вдома - це показник слабкості. Має бути однаково, де боксувати. Нам поки що легше організовувати бої у Гамбурзі. Тому що центральний офіс розташований тут, не треба перевозити працівників. У цьому місті у нас чудово налагоджені контакти.

За інформацією сайту братів Кличків