Українська правда

Кличко і Повєткін не битимуться через телеканали?

Сергей Шемшученко — 22 липня 2008, 10:31

Кличко-молодший відповів на заяви російського боксера про те, що він боїться поєдинку з Повєткіним і уникатиме зустрічі з ним. Тепер проблема - німецькі телеканали RTL і ARD. Чемпіон IBF/IBO і WBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко заявив, що він готовий у будь-який час зустрітися з обов'язковим претендентом на титул IBF російським боксером Алєксандром Повєткіним, повідомляє німецьке видання Bild.

Таким чином Кличко відповів на заяви російського боксера про те, що він боїться поєдинку з Повєткіним і уникатиме зустрічі з ним. "Володимир боїться мене", - сказав Повєткін після перемоги над американцем Таурусом Сайксом.

"Повна нісенітниця! Я готовий вийти на ринг проти нього у будь-який час!", - відповів Володимир. Менеджер українця Берндт Бенте також підтвердив готовність їх команди до організації цього поєдинку.

"Якщо менеджери Повєткіна настільки упевнені в перемозі, то вони повинні погодитися на трансляцію поєдинку по каналу RTL. Тоді ми відразу підпишемо контракт!".

Проте, промоутер Повєткіна Вілфрід Зауерланд має намір домовитися про трансляцію на телеканалі ARD. "Нам необхідно близько 8 мільйонів євро, щоб перемогти на аукціоні за право проведення чемпіонського поєдинку". Зауерланд планує залучити спонсорів для досягнення необхідної суми.

Сегодня