Українська правда

Президент IBF: "Не думаю, що бій Кличко - Валуєв відбудеться"

Сергей Шемшученко — 22 липня 2008, 14:08

Маріан Мухаммад заявила, що чемпіону IBF і WBO у суперважкій вазі Володимиру Кличку не потрібний поєдинок проти екс-чемпіона світу Ніколая Валуєва.

Президент Міжнародної федерації боксу (IBF) Маріан Мухаммад, присутня як почесний гість на поєдинку обов'язкового претендента на чемпіонський титул в суперважкій вазі за версією цієї організації Алєксандра Повєткіна і американця Тауруса Сайкса в Чехові, повідомила про те, що, на її думку, чемпіону IBF і WBO у суперважкій вазі Володимиру Кличку не потрібний поєдинок проти екс-чемпіона світу Ніколая Валуєва.

"Не думаю, що цей бій відбудеться, - сказала Мухаммад. - Взагалі мені здається, що Володимиру не потрібний такий суперник, як Валуєв. Кличко дуже грамотно будує стратегію проведення боїв, і Ніколай в неї, на мій погляд, не вписується".

Президент IBF також зізналася, що дуже симпатизує Алєксандру Повєткіну і приїхала "вболівати" за нього, щоб він переміг і зберіг своє право на бій за чемпіонський титул.

"Я приїхала до Росії як уболівальник Алєксандра. Дуже люблю цього боксера: він прекрасний спортсмен і привабливий парубок, - зізналася Мухаммад. - Саша пройшов дуже важкий шлях. Щоб пробитися на верхній рядок рейтингу IBF - Повєткін переміг в двох поєдинках "на виліт". І мені б дуже не хотілося, щоб він втратив цю позицію і право на бій з Володимиром Кличком".

За матеріалами Allboxing