Головне

Бій Руденко - Чантурія зупинений, Головко та Бражник "винесли" своїх суперників

28.09.2008 01:16 864 0

У київському Палаці Спорту завершився турнір з професійного боксу, організований промоутерською компанією "K2 East Promotions". У чотирираундовому рейтинговому бою у надважкій ваговій категорії Олександр Кабанов здобув перемогу над Михайлом Руцьким одноголосним рішенням суддів.

Представник України Рахім Мінгалєєв у шестираундовому поєдинку (до 63 кг) одноголосним рішенням суддів поступився Давіду Махарадзе з Грузії. У шостому раунді Мінгалєєв побував у нокдауні але зумів підвестися та вистояти до кінця бою.

Валентин Головко (61 кг) не залишив жодного шансу Роману Григоряну. Спочатку Валентин відправив суперника у нокдаун уже у першому раунді та довів бій до логічного завершення у четвертому раунді, здобувши впевнену перемогу технічним нокаутом.

У ваговій категорії до 72 кг львів'янин Олександр Черв'як одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Росії Аліком Муртазалієвим.

Непереможний українець Валерій Бражник (66,7 кг) розгромив свого суперника з Білорусі Вадима Остапука. У п'ятому раунді тренер білоруса припинив побиття свого підопічного, викинувши рушника.

Дмитро Ратушняк переміг свого суперника Дениса Вербу технічним нокаутом у дургому  раунді.

Бій боксерів надважкої вагової категорії львів'янина Андрія Руденка та бронзового призера Олімпіади у Сіднеї Владіміра Чантурії з Грузії був зупинений без прийняття рішення у третьому раунді через розсічення на голові у львів'янина.

Коментарі ()