Українська правда

В'ячеслав Узєлков: Рефері врятував суперника Бурсака

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2008, 11:08

Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA у напівважкій вазі (до 79,4 кг) В'ячеслав Узєлков поділився враженнями від бою Максима Бурсака проти Естебана Понсе з Аргентини:

"Я бачив, що Макс був дуже великий потенціал, і сподівався на красиву перемогу. У якому раунді це буде - було для мене таємницею. Максим виправдав мої сподівання - я задоволений. З титульними боями у нього стає все більше професіоналізму, він холоднокровно виконує свою роботу. Він уже не поспішає, а те що він вміє - доводить до кінця, до логічного завершення. Це дуже видовищно.

В епізоді, коли рефері зупинив бій, він діяв справедливо. Він справді врятував хлопця, У максима удар дуже сильний, він би його настигнув та наздогнав. Це справді було добре для спортсмена, рефері молодець, що спрацював компетентно.

Рівень аргентинців показує те, що вони приїхали битися за перемогу. Суперник Хурцидзе був готовий до дванадцяти раундів, інакше він би впав раніше. З Бурсаком не можна говорити про готовність будь-кого, бо Максим дуже добрий боксер. І навіть якщо буде чемпіон - Максим переможе".