Українська правда

Менеджер Повєткіна хоче залучити Віталія Кличка як спаринг-партнера

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2008, 16:45

Дванадцять спаринг-партнерів допомагатимуть російському надважковаговику Алєксандру Повєткіну готуватися до майбутнього поєдинку з чемпіоном світу у версіях IBF і WBO Володимиром Кличком, заявив менеджер російського боксера Владі мір Хрюнов.

"Ми плануємо, що в ході підготовки Алєксандра до матчу будуть залучено 12 опонентів - сказав Хрюнов. - Причому вже зараз у нас є пропозиції від 16 відомих боксерів. Цікаво, що деякі з них, що вже начебто завершили кар'єру, готові повернутися на ринг, щоб допомогти Саші підготуватися до матчу з Володимиром Кличком".

"При остаточному виборі спаринг-партнерів ми, перш за все, виходитимемо з фізичних характеристик боксерів, за параметрами близьких до Володимира - зріст, ваги, довжина рук. Звичайно, ідеальним варіантом був би Віталій Кличко, але ви ж розумієте, що це просто неможливо" - додав менеджер.

За словами Хрюнова, велика частина підготовки Повєткуна до бою з молодшим з братів Кличків пройде у підмосковному Чехові.

"Основний період підготовки до матчу Повєткін почне наприкінці жовтня. Думаю, що півтора місяці роботи під керівництвом такого фахівця, як Валерій Бєлов, буде цілком достатньо. Завершальний тренувальний період перед боєм ми проведемо у Німеччині, але дата нашого від'їзду буде визначена після того, як стане відоме місто, в якому пройде матч. Можливо, це стане відомо на наступному тижні" - цитує Хрюнова РІА "Новості".