Українська правда

Ніколай Валуєв: Повернення Кличка заслуговує на повагу

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2008, 08:55

Російський суперважковаговик Ніколай Валуєв дав прогноз на результат поєдинку між почесним чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі Віталієм Кличком і чемпіоном світу за цією ж версією нігерійцем Семюелом Пітером, який відбудеться 11 жовтня в німецькому Берліні.

"Сильними якостями Віталія можу назвати його удар, дух, волю до перемоги. Про слабкі сторони Кличка нічого не можу сказати, окрім його тривалого простою в ринзі. Звичайно, це не може не позначитися. Навіть якщо боксер тримає себе у формі і тренується, це ні про що не говорить. Але суто по-чоловічому схвалюю це рішення Кличка. Я не повернувся б у бокс після такої великої перерви. Тому цей вчинок заслуговує на повагу.

Пітер боксер також з дуже сильним ударом, якого Віталієві потрібно опасатися. Він дуже добре діє на ближній дистанції, непогано тримає удар. Раджу Кличку тримати його на відстані. Якщо йому це вдасться, думаю, він зможе перемогти Пітера. Бій може тривати як все 12 раундів, так і закінчитися достроково" - цитує Валуєва сайт sports.ru.