Українська правда

Віталій Кличко: Майстерність Льюіса не іржавіє

Сергей Шемшученко — 19 жовтня 2008, 16:58

37-річний чемпіон WBC у надважкій вазі Віталій Кличко вважає, що колишній абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюіс, якому у вересні цього року виповнилося 43 роки, ще може повернутися на ринг і дати йому реванш за неоднозначну поразку 2003 року. Нагадаємо, що тоді бій був зупинений у шостому раунді через сильне розсічення у Віталія, і з відтоді український боксер не полишає надії на те, що Льюіс повернеться на ринг.

"Я маю дуже великі надії на другий поєдинок проти Леннокса Льюіса. Я хочу дати вболівальникам боксу бій, який вони хочуть побачити - заявив Віталій в інтерв'ю Eastsideboxing.com. - Знаєте, я дуже вдячний Льюісу. Він дав мені шанс показати себе в поєдинку проти найсильнішого суперважковаговика у світі. Він найсильніший боєць з тих, з ким я зустрічався, а у мене майже двадцятирічний стаж виступів в єдиноборствах. Буде дуже цікаво зустрітися з ним ще раз.

Подивіться на Генрі Маске, він повернув собі чемпіонський титул після десятирічної відсутності на ринзі! Майстерність не іржавіє. Льюісу треба буде лише декілька місяців, щоб повернути собі форму, його майстерність залишилася при ньому - вона або є, або її немає. І Льюіс, він, як і я, веде здоровий спосіб життя. І я дуже сподіваюся, що він захоче ще раз зустрітися зі мною", - цитує українця allboxing.ru.