Українська правда

У Черкасах свої бої проведуть Федченко і Русаль

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 18:25

Як повідомляв Чемпіон, 25 жовтня у Черкасах у Палаці спорту "Будівельник" відбудеться вечір боксу, організований промоутерською компанією K2 East Promotions, під назвою "Golden boxing". Головною подією турніру стане захист Сергієм Федченком (21-0, 9 нокаутів) свого титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у суперлегкій вазі (до 63,5 кг) проти боксера з Аргентини Хуан Альберто Годоя (22-11-1, 8 нокаутів) на прізвисько Maravilla (Диво). На професійному рингу Годой зустрічався з такими відомими боксерами, як Андрій Котельник, Мохаммед Абдуллаєв і Карлос Вілфредо Вілчес.

Також цього вечора на ринг вийде володар титулу Інтерконтинентального чемпіона IBO у важкій вазі (до 90,7 кг) Віталій Русаль (21-0, 15 нокаутів). Його супротивником в 10-раундовом нетитульному бою буде Міхаль Немет (9-10-1, 2 нокаути) з Угорщини.

В андеркарті Тімур Ахундов спробує взяти реванш у Максима Івшина. Нагадаємо, що їх перший поєдинок став справжньою прикрасою турніру "Tornado in the Ring", який пройшов 5 липня в Одесі. Обидва бійці тоді діяли в рингу з максимальною самовіддачею, влаштувавши безупинну "війну" кістка-в-кістку. Також в андеркарті проведуть бої Дмитро Нукулін, Магомед Ядгаров, Валентин Головко, Ігор Крячко, Олександр Спірко, Давид Макарадзе повідомляє k2east.com.