Українська правда

Бій Кличка з Повєткіним відбудеться - промоутер росіянина

Сергей Шемшученко — 28 жовтня 2008, 19:05

Бій Алєксандра Повєткіна із Володимиром Кличком однаково відбудеться. Про це заявив директор фірми Sauerland Event Кріс Майєр.

"Нам дуже шкода що Повєткін, якого дуже люблять у нашій фірмі, отримав травму, але однаково його бій з Кличком обов'язково відбудеться, хай і з запізненням", - сказав промоутер.

Він також розповів про те, як закінчення контракту із боксером може вплинути на проведення бою Кличко - Повєткін, якого чекають у всьому світі.

"Ніяк не вплине. Так, наш контракт з Повєткіним закінчується 1 січня, проте у ньому є дві умови, які набувають чинності у цьому конкретному випадку. По-перше, у разі травми та перенесення бою через неї наш контракт з Повєткіним автоматично продовжується на весь термін лікування та підготовки до бою.

По-друге, знову ж за цим контрактом, ми маємо право на його продовження на певний термін, і ми цим правом скористаємося".

Раніше повідомлялося, що команда Повєткіна за бій з Кличко отримає близько 3 мільйонів доларів, з них близько 1 мільйона дістанеться Sauerland Event, пише "Сегодня". Проте контракт на бій так і не був укладений.