Українська правда

Володимир Кличко: до бою з Повєткіним буде три захисти

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2008, 12:55

Перед поєдинком з обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу росіянином Алєксандром Повєткіним чемпіон світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі українець Володимир Кличко проведе три бої.

Про це заявив старший брат - Віталій.

За його словами, IBF зарахує захист титулу 13 грудня у німецькому Маннгеймі з американцем Хасімом Рахманом як обов'язковий, після чого Володимир проведе ще два добровільних захисти. Отже, у кращому випадку, на думку Віталія, бій його брата з Повєткіним може відбутися не раніше, ніж через рік.

Таким чином, Віталій спростував заяву промоутерів Повєткіна, зроблену минулого тижня у Москві, про намір почати переговори відразу після бою українця з Рахманом. До речі, тоді ж промоутери обіцяли назвати і дату поєдинку боксерів, але обіцянки не виконали, обмежившись заявою про бажання виграти нові торги і провести бій у Москві.

"Поки говорити про поєдинок з Повєткіним рано, - підкреслив Віталій. - Після обов'язкового захисту з Рахманом будуть ще два добровільних".

Проте Віталій підтвердив інформацію про те, що торги на цей бій будуть призначені нові.

"Оскільки місце та дата проведення бою будуть іншими, відповідно, пройдуть нові торги, - відзначив Кличко-старший. - Але ми докладемо всіх зусиль, щоб виграти і їх".

itar-tass.com