Українська правда

Кличко-молодший хоче стати Тайсоном чи Льюїсом

Сергей Шемшученко — 6 січня 2009, 15:23

Чемпіон IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко, визнаний багатьма найсильнішим боксером світу, заявив в інтерв'ю BoxingScene.com про те, що зараз для нього наступив час створити власну репутацію у світі боксу, як це в недавнім минулому зробили Майк Тайсон і Леннокс Льюїс.

"Поки в мене вистачає сил, я хочу досягти більшого визнання і такого послужного списку, яким я міг би пишатися після завершення кар'єри, - сказав Володимир.

"Прийшов час створювати свою власну репутацію, і мене дуже мотивує можливість стати найсильнішим боксером свого часу. У Льюїса був такий період. У Тайсона був. І моя ціль - стати найсильнішим боксером свого часу. Я отримую задоволення від боксу, і мені подобається готуватися до своїх виступів і виходити на ринг. Ця мотивація завжди була зі мною. Однак кілька років назад у мене були важкі періоди в кар'єрі, і знаю, що це таке. Я чув багато критики на свою адресу. Так що зараз я хочу взяти реванш за це".

Також Володимир заявив, що у 2009 році саме він буде вирішувати з яким боксерам йому битися.

"На мій погляд, надважкий дивізіон зараз досить цікавий, але не буду брехати, підбір гарного суперника створює визначені проблеми. Є гарні боксери, але вони невідомі, а атлету потрібна популярність. Необхідний суперник з ім'ям, щоб організувати значимий бій. Торік, я проводив обов'язкові захисти за різними версіями, так що суперника вибирав не я. Однак зараз у 2009 році саме я вирішу, хто стане моїм супротивником. Жодна організація не буде мені вказувати".

allboxing.ru