Українська правда

Вірчіс: 21 березня чемпіон WBC не зміниться

Сергей Шемшученко — 6 березня 2009, 08:50

Супертяж Володимир Вірчіс вважає, що в кубинця Хуана Карлоса Гомеса практично немає шансів на перемогу в двобої проти чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка. Відзначимо, що Вірчіс був одним зі спарингів-партнерів кубинського боксера на одному з етапів підготовки до бою з Віталієм.

"Я переслідував свої цілі і не збирався допомагати Гомесу перемогти Віталія. До того ж я упевнений, що наші спаринги ніяк не вплинуть на результат їхнього майбутнього двобою. Почнемо з того, що я приїхав у табір кубинця на ранній стадії його підготовки. Звичайно спаринги починаються за чотири тижні до бою, команда Гомеса почала за шість...

Не буду прогнозувати нокдауни або нокаути, але я глибоко переконаний, що 21 березня чемпіон WBC не зміниться. Хуан - гарний, технічний боксер, але, як говорять, легкий. Вважаю, варіантів немає.

І не дивіться на вік Віталія. Гомес усього на два роки молодше його. А чотирирічний простій тільки пішов на користь Кличко-старшому. Чим більше ходиш у зал, тим більше це набридає, і ти хочеш швидше з цим зав'язати. Навіть із сексом можна переборщити, але не з боксом!" - цитує Вірчіса "Сєгодня спорт".

Двобій Кличко - Гомес відбудеться 21 березня в німецькому Штутгарті.