Українська правда

Кличко: Наступним буде Валуєв

Сергей Шемшученко — 6 березня 2009, 09:10

Чемпіон світу за версією WBC українець Віталій Кличко розповів, чому він не хоче приймати виклик Олега Маскаєва, а також заявив, що цього року він постарається зустрітися з Ніколаєм Валуєвим.

"Просто так боксувати з Маскаєвим? Нехай він приїжджає в мій табір, заходить у ринг, тоді я готовий. Потрібно розуміти, що бокс - це бізнес. В усій цій історії існують якісь підводні течії. Для мене дотепер залишається великим питанням: чому Маскаєв одержав позачергове право боксувати за звання чемпіона світу? Адже він буквально бій назад цей титул втратив!

З цього приводу я подав у суд. Не на WBC, а на рішення цієї організації зробити Маскаєва офіційним претендентом на звання чемпіона світу. Що стосується двобоїв, що я проведу цього року, то чемпіонський пояс, якого ще немає в нашій родині, знаходиться в Ніколая Валуєва. Я думаю, що цього року двобій проти нього відбудеться і я зроблю все, щоб ми з Володимиром стали повними кавалерами поясів чемпіона світу", - заявив Кличко-старший в інтерв'ю "Сєгодня спорт".