Українська правда

Федченко хоче бачити аншлаг

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2009, 11:23

Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBF у надлегкій вазі (до 63,5 кг) Сергій Федченко (22-0, 10 нокаутів), який 22 квітня у Харкові проведе бій із аргентинцем Дієго Понсе, хоче побачити аншлаг у рідному місті.

"Підготовка пройшла на гарному рівні. Самопочуття добре. Партнери були відмінні. Спасибі хлопцям, які зі мною тренуються. Вони виходили зі мною на два раунди, але проводили їх наче останні. Хочу бачити повний зал, хочу щоб прийшли підтримати мене. Дуже було б приємно, якби був аншлаг", - наводить слова Федченка сайт K2 East Promotions.

За словами боксера, на цей раз жодних проблем із вагою не було. "Все вирішилося само собою, вага зійшла під час підготовки. Залишився тиждень. За великим рахунком ми вже відпочиваємо. Так що з вагою порядок", - додав українець.

"Вдома боксувати важче. Бажано робити це не в Харкові, а ідеально було б так взагалі за океаном (посміхається). Але це особливості професії, і потрібно почувати себе затишно і вдома і на чужій землі, так що все нормально", - наголосив спортсмен.

Нагадаємо, в один день із боєм у Харкові відбудеться матч прем'єр-ліги України "Металіст" - "Ворскла".