Українська правда

Хей може довести Кличка-молодшого до криміналу

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2009, 16:35

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO і WBO українець Володимир Кличко в інтерв`ю "Московському комсомольцю" розповів, що британець Девід Хей, з яким він вийде в ринг 20 червня на стадіоні "Veltins Arena" у Гельзенкірхені, вже дістав його своїми заявами.

"Зрозуміло, що для розкрутки бою і самого себе Хей може вигадувати все, що йому завгодно, але коли він почав з'являтися в майках з нашими відрізаними головами - це вже перебір. Нехай, я його суперник, але коли він приходить на прес-конференцію в майці з відрізаною головою мого брата! Причому Хей, надягаючи ці майки, всім пояснює, який він організував крутий піар, і ще глумливо при цьому посміхається: мовляв, ось який я розумний і сміливий! Таке я не маю наміру йому прощати!

Що стосується покарання британця, то ще раз повторю: я розпускаю руки тільки в ринзі.

Якщо ж говорити серйозно, то і в німецькому, і в американському законодавствах є жорсткі закони. І якщо я їх порушу, тобто наб'ю Хею фізіономію поза межами рингу, то потім можуть виникнути проблеми: у нього зі здоров'ям, а у мене - з правосуддям.

Чесне слово - вбив би його, так руки сверблять. Але тоді мене чекають суд і в'язниця! Так що давайте дочекаємось 20 червня, коли всі ці питання можна буде вирішити на ринзі", - Кличко.