Українська правда

Кличко перейшов до завершального етапу підготовки

Сергей Шемшученко — 18 червня 2009, 10:01

Чемпіон світу за версіями IBF, IBO та WBO Володимир Кличко перейшов до завершального етапу підготовки до бою із узбеком Русланом Чагаєвим. Зараз навантаження на організм українського спортсмена скорочені до мінімуму.

"До поєдинку залишилося кілька днів. Навантаження на тіло скорочені до мінімуму", - заявив українець в інтерв'ю газеті "Комсомольская правда" в Украине".

Він також наголосив, що швидко підлаштуватися під зміну суперника - обов'язок чемпіона.

"Чемпіон зобов'язаний швидко перебудовуватися. Чагаєв - шульга, однак я вже перемагав таких боксерів. Наприклад, той же Тоні Томпсон може вам це підтвердити. У мене помінялися спаринг-партнери - це головне коректування в підготовці. З прізвищ, які я можу вам назвати, - це Енді Лі і Джонатан Бенкс. Ці спортсмени виступатимуть в андеркарті двобою", - розповів наш співвітчизник.

"Ми провели таку швидку заміну супротивника і спаринг-партнерів, оскільки не хотіли втрачати ні хвилини підготовки до цього відповідального двобою", - зазначив Кличко.

За словами Кличка-молодшого, він, як і брат Віталій, спокійно ставляться до відкритості тренувань. "І я, і Віталій завжди спокійно ставимося до всіх бажаючих спостерігати за підготовкою. Звичайно, всі секрети ми на публіку не виносимо", - додав чемпіон світу.

Нагадаємо, бій за титули Володимира Кличка проти чемпіона "у відпустці" WBA Руслана Чагаєва відбудеться 20 червня у німецькому Гельзенкірхені.