Українська правда

Хан готовий перемогти Котельника, його тренер дуже злий через перенос бою

Сергей Шемшученко — 22 червня 2009, 15:09

22 червня відбулася прес-конференція чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією WBA Андрія Котельника і британця Аміра Хана, очний двобій яких повинний пройти 18 липня в Лондоні на арені "О2".

Британець Амір Хан заявив, що спробує відібрати Котельника титул чемпіона світу при своїх уболівальниках. "Битися за звання чемпіона світу в моєму 22-річному віці є фантастикою. Тепер я повинний вийти, і перемогти. Я бачив Котельника кілька разів, і був вражений ним. Однак мій тренер Фредді Роач поставить мені тактику на бій з українцем, і я упевнений, що завоюю титул. Це буде складний двобій, але я думаю, що британська громадськість хоче бачити титул у мене.

Що стосується переносу бою, то травми на тренуваннях - це не рідкість. Я щасливий, що бій залишився в силі, і я сподіваюся, що буду на піку форми до моменту його початку", - заявив Хан.

Тренер британця Фредді Роач висловив більш агресивну позицію з приводу переносу бою. "Я дуже розчарований переносом бою усього лише через зубний біль. Я роздратований тим, що двобій був відкладений, коли мій боксер був цілком готовий", - відзначив Роач.

championat.ru