Українська правда

Валуєв готовий битися з Кличком в Донецьку, де він вже перемагав українця

Сергей Шемшученко — 1 липня 2009, 08:20

Чемпіон світу за версією WBA росіянин Ніколай Валуєв впевнений, що його бій з українцем Віталієм Кличком, котрий володіє титулом чемпіона з версії WBC, викличе справжній ажіотаж в будь-якій країні.

"Реальність же така, що можливий бій між мною і Віталієм викликає справжній ажіотаж і в Росії, і в Україні, і в Німеччині, і в США. Пам'ятаю, як перед боєм з Монте Барретом Дон Кінг знайомив мене з керівником спортивної редакції американського телеканала НВО Россом Грінбергом.

Грінберг тоді прямо сказав, що НВО готове викласти за право транслювати двобій між мною й одним із братів Кличків серйозні гроші. Пристойні гроші можна було б виручити за трансляцію нашого з Віталієм бою і з німецьких телеканалів", - розповів росіянин в інтерв`ю "Блік".

Також Валуєв заявив, що готовий битися з Кличком-старшим в Донецьку.

"Готовий битися в Донецьку. Тим більше, що я вже там виходив в ринг (у 2002 році в Донецьку Валуєв у 3 раунді нокаутував українця Ярослава Заворотнього. Прим. "Чемпіон"). Правда, мені здається, що, з огляду на складності з телетрансляцією, більш реальний варіант проведення нашої зустрічі в Німеччині."