Українська правда

Володимир Кличко: Тренер Повєткіна не хоче бою зі мною

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2009, 12:07

Команда росіянина Алєксандра Повєткіна не впевнена, чи хоче бою із Володимиром Кличком.

Про це заявив чинний чемпіон IBF, IBO та WBO коментуючи свій вибір у суперники Едді Чемберса, який є обов'язковим претендентом за версією WBO

"Повєткін мав реальний шанс провести бій у грудні минулого року. Але в підсумку за 4 або 5 тижнів до нього нам довелося терміново шукати нового суперника. Потім повторилася та ж історія з Девідом Хеєм. Тільки там часу на пошуки залишалося ще менше", - сказав Володимир Кличко.

За його словами, після цих випадків у нього залишився певний осад.

"Зазвичай, коли боксер отримує пошкодження, можна ознайомитися з офіційною заявою лікаря: що сталося, який характер травми, і так далі. Цього в випадку з Алєксандром і Девідом не було. Я не бачив фотографій. Плюс в ЗМІ можна ознайомитися зі словами нового американського тренера Повєткіна Тедді Атласа. Він каже, що росіянину ще рано виходити на ринг проти Кличка. Все це мене бентежить", - додав українець.

"З одного боку, промоутерській компанії Повєткіна "Зауерленд Евент" цікаво заробити гроші на поєдинку зі мною. З іншого боку, як я розумію, з цього приводу є трохи інша думка у самого Повєткіна і його найближчого оточення. Що теж може вплинути на рішення спортсмена - чи варто йому проводити бій чи ні. Тому в суперники на свій майбутній двобій я і вибрав Чемберса - з ним ситуація зрозуміліша", - наводить слова Кличка-молодшого Весь спорт.

Нагадаємо, бій проти Едді Чемберса перенесений на березень 2010 року через травму плеча у Володимира Кличка. Через це IBF, обов'язковим претендентом за версією якої є Повєткін, може надати росіянину статус "тимчасового чемпіона".