Українська правда

Бріггс: Моя мета відібрати титул у одного з братів Кличків

Сергей Шемшученко — 2 жовтня 2009, 13:23

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Шеннон Бріггс вважає себе єдиним на сьогоднішній день важковаговиком, який зможе зупинити переможний хід братів Кличків.

Про це боксер заявив напередодні свого першого поєдинку після більш ніж дворічної перерви, який відбудеться 17 жовтня у Феніксі.

"Мені потрібний був час для перезарядки. Коли в 2007 році я втратив свій титул, я був хворий на пневмонію. Це було не найрозумніше рішення з мого боку - провести захист титулу в такому стані. Але час назад не повернеш", - сказав він.

"Зараз я повністю відновив здоров'я і готовий до великих боїв і перемог. Я був останнім американським чемпіоном і збираюся повторити свій успіх. Моя мета відібрати титул у одного з братів Кличків. На сьогоднішній день я єдиний серйозний, сильний і досвідчений американський важковаговик", - заявив Бріггс.

"Скажіть, хто, окрім мене, здатний перемогти братів Кличків? Уболівальники втомилися від їх нудних боїв. Їм потрібний відкритий бокс, і я зможу дати їм це", - говорить Шеннон Бріггс, слова якого наводить ТСН.