Українська правда

Доусон може замінити Тейлора у Super Six

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2009, 10:24

Чемпіон світу в напівважкій вазі Чед Доусон, який 7 листопада проведе матч-реванш з Гленом Джонсоном в разі перемоги в майбутньому поєдинку хоче замінити Джермейна Тейлора в турнірі Super Six, який триває у рамках другої середньої ваги.

Про це боксер заявив у коментарі виданню BoxingScene.

"Якщо Тейлор відмовиться від подальшої участі, а я зможу перемогти Джонсона, хотів би стати новим учасником турніру Super Six. Мені дуже цікавий такий варіант розвитку кар'єри. Думаю, великих проблем з вагою не буде, я скину стільки, скільки треба буде", - сказав Доусон.

Джермейн Тейлор в першому турі турніру 17 жовтня зазнав поразки важким нокаутом від Артура Абрахама й провів кілька днів у лікарні.

Відмова боксера від подальшої участі в турнірі, наступний поєдинок в якому за регламентом він має провести в першому кварталі 2010 року проти Андре Ворда, досить вірогідна.

Участь Доусона в турнірі, за умови перемоги над Джонсоном і відмови Тейлора, багато в чому буде залежати від результатів переговорів з телебаченням. Найближчий бій Доусона буде показаний телеканалом HBO і після нього будуть проведені переговори про подальшу співпрацю боксера і телеканалу. Якщо домовитися не вдасться, Доусон стане одним з головних кандидатів на заміну Тейлора в Super Six, який організує і транслює телеканал Showtime, пише sports.ru.