Українська правда

Бій Кличка і Джонсона покажуть у США

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2009, 09:50

Поєдинок чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка та американця Кевіна Джонсона буде транслюватися в США.

Впевненість у цьому, попри те, що бій буде у незручний для американців час, висловив український боксер.

"НВО не в захваті, що поєдинок проходить за межами США й у денний для Америки час, а не у прайм-тайм. Але ми не збираємося підлаштовуватися під американського телеглядача, як це робив, наприклад Леннокс Льюіс. Коли британець боксував з Хасімом Рахманом у ПАР, поєдинок починався о 4 годині ранку за місцевим часом. Це було зроблено для того, щоб бій транслювався в прямому ефірі у прайм-тайм для американців", - заявив Кличко.

За словами Кличка-старшого, вони не підуть на подібне. "Пропонуємо американцям підлаштовуватися під нас. При цьому інтерес до бою в Берні з боку американських телеканалів серйозний. Що й зрозуміло - ще одна американська надія спробує відібрати у мене титул чемпіона світу. Впевнений, що мій бій у будь-якому випадку буде транслюватися в Америці. Якщо не на платному НВО, то на безкоштовному для американського телеглядача ESPN", - цитує Віталія "Советский спорт".

Нагадаємо, бій Кличко - Джонсон відбудеться 12 грудня в Берні (Швейцарія).