Українська правда

Нікулін спарингує з Байсангуровим

Сергей Шемшученко — 7 грудня 2009, 10:13

Дмитро Нкулін, який готується до поєдинку за титул чемпіона Європи, проводить спаринги з інтерконтинентальним чемпіоном WBA у першій середній вазі (до 69,8 кг) Заурбеком Байсангуровим.

Про це український боксер заявив у коментарі офіційному сайту K2 East Promotions.

"До цього бою я почав підготовку місяць тому. Загальнофізичну підготовку ми закінчили, і зараз я на етапі спарингів. Проводжу тренувальні бої з різними боксерами, із Зауром Байсангуровим зокрема. До поєдинку планую вийти на пік форми", - сказав боскер.

На думку Нікуліна, майбутній суперник з узбек Абдулазіз Матазімов - "стійкий, непоступливий хлопець з характером".

"Як і багато бійців з Узбекистану, Абдулазіз - в'язкий, "брудний" боєць, у нього незручна, "корява" манера ведення бою", - додав спортсмен.

"Це перший титульний бій у моїй професійній кар'єрі, і перемога в ньому не тільки принесе мені вакантний пояс чемпіона Європи за версією WBO у першій середній вазі, але і дозволить мені увійти до топ-10 світового рейтингу цієї організації", - повідомив Нікулін.

Боксер також розповів, що на його підтримку у Запоріжжя з рідного Маріуполя готується приїхати цілий тур. "На сьогоднішній день куплено близько 1000 квитків на наш турнір".