Українська правда

Менеджер Повєткіна: Ми припинили всі переговори про бій з Кличком

Сергей Шемшученко — 25 січня 2010, 16:31

Російський боксер Алєксандр Повєткін може провести бій проти чемпіона світу за версіями WBO і IBF Володимира Кличка вже в липні цього року.

Попри те, що переговори про поєдинок у черговий раз зайшли у глухий кут, зобов'язання перед федерацією змусять українця вийти проти росіянина, інформує Life Sports.

"Ми припинили всі переговори про бій з Кличком, тому що виразної відповіді від нього ми так і не отримали, Однак ми все-таки сподіваємося на зобов'язання перед федерацією. Алєксандр має стати черговим претендентом на пояс IBF, Кличко ж зобов'язаний його захищати", - розповідає менеджер Повєткіна Владімір Хрюнов.

Нагадаємо, що Інтернаціональна боксерська федерація в наказовому порядку зобов'язала Володимира Кличка зустрітися з російським боксером. Однак українець як і раніше не поспішає виходити проти Повєткіна, навіть попри те, що може примусово позбутися пояса.

У березні Володимир проведе поєдинок проти американця Едді Чемберса в межах захисту титулу WBO, таким чином, він має право відкласти бій з Повєткіним ще на 3 місяці. Але, згідно з регламентом IBF, вже в липні йому все ж таки доведеться захищати свій титул в бою проти Алєксандра.